Goed buitenschilderwerk is een sieraad voor uw pand

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruiken we alleen maar professionele producten in de voorbehandeling en afwerking van het werk. We hebben vele particuliere klanten, VvE’s maar ook bedrijven.Jarenlang niet meer omkijken naar het buitenschilderwerk?

Dan is een onderhoudscontract bij Xcellent Schilders en Afwerkingsbedrijf misschien wel een goede optie voor u. Als u namelijk bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan houden wij het schilderwerk voor de afgesproken periode voor u  in de gaten. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel,terwijl u er wel van verzekerd bent dat uw onroerend goed wat schilderwerk betreft goed wordt onderhouden. En dat is uiteindelijk weer gunstig voor de waarde van uw pand. Interesse? Vraag eens naar de mogelijkheden bij ons.
 

Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een ambacht. Kleuren bepalen een groot gedeelte van uw woonsfeer, het is de basis van het interieur. Daarnaast is het ook een stuk verfraaiing van uw leefomgeving. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. De materialen zijn zeer uiteenlopend. Kleur en materiaal keuze is bij binnenschilderwerk heel belangrijk. Het werken met kleuren in uw interieur kan bijzondere effecten hebben en uw woning tot een unieke locatie maken.

Duurzaam schilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze.

Ook geven wij u bij de opdracht een zeer goed en duidelijk kleuradvies dit tonen wij op het werk ter plaatste om diversen uitgekozen kleuren op te zetten dat u de werkelijke uitgekozen kleuren ziet.